Contact

Sfeervol vernieuwd

Het interieur van ons restaurant is, net als de gevel van de zaak, in de zomer van 2017 volledig in een nieuw jasje gestoken. We wilden de informele sfeer behouden en daarnaast een nog warmer en eigentijdser karakter creëren. Dat hebben we gedaan door samen met het team van FISH design te kiezen voor warme tinten, sfeervolle verlichting en een knusse haard voor de winterse dagen. Het ultieme huiskamergevoel. We hebben ook ervoor gezorgd dat er een aangename akoustiek heerst in ons restaurant. Dit is mede mogelijk gemaakt door https://www.incatro.be/nl/

Pure vlaamse en internationale keuken

Wij serveren de pure keuken met Vlaamse klassiekers zoals Steak tartaar, Zeeuwse mosselen, friet biefstuk, frisse salades en huisbereid stoofvlees. De gerechten hebben vaak een eigentijdse twist en worden smakelijk geserveerd. Voor steak en mosselen komen onze gasten zelfs vanuit de wijde omtrek. Bij al onze gerechten kunt u keizen uit vers gesneden frieten uit onze frituur, Hoeselts Hooi (dun gesneden frietjes), puree, pasta, rijst of brood. Raadpleeg ons suggestiebord voor de laatste nieuwe gerechten en vraag ons team om meer uitleg. Tevens hebben wij een selectie heerlijke wijnen en frisse speciaalbieren voor u.

Dagmenu's

Op doordeweekse dagen serveren wij ook een dagmenu (soep + hoofdgerecht) voor een zeer schappelijke prijs van €11. Volg ons op Facebook en op Instagram en u kunt dagelijks zien welk menu er die dag op het programma staat. Hiervoor geldt wel: op = op.

En niet te vergeten... onze eigen kroketten

Naast de overheerlijke steaks en de mosselen zijn onze huisbereide kroketten een van onze specialiteiten. We serveren meer dan 10 varianten, waarvan een groot deel vast op de kaart staat, aangevuld met seizoensgebonden kroketten. Denk aan kip-, kaas-, macaroni-, garnaal- en scampikroketten. Als voorgerecht zijn ze een opwarmertje voor uw smaakpapillen. Als hoofdgerecht geserveerd met frieten en een frisse salade is uw buikje goed gevuld. Zelfs als dessert is er een kroket voor u: de Nutellakroket.

Tip: Neem een plankje met 3, 6 of 9 kroketten als voorgerecht om te delen met uw tafelgenoten. Mix en match zelf!

Kids-hoek en kids-menu

Voor de kleine eters is er uiteraard een kids-menu met kleinere porties. Van kindersteak tot pasta en van kipfilet met appelmoes tot een kleine portie mosselen. Ook kunnen zij gerechten uit de frituur eten. Tevens is er een cinema hoek voorzien waar kinderen diverse tekenfilms kunnen bekijken terwijl papa en mama ongestoord verder kunnen eten.

Hier kunt u onze volledige menukaart terugvinden.

Facebook Instagram

Openingsuren:

Ma-di: 11u-14u en 17u - 21u

Do: 11u-14u en 17u - 21u

Vrij: 11u-14u en 17u-21u30

Zat: 17u-21u30

Zo: 11u-14u en 17u-21u30

Contacteer ons!
089 44 00 21